PIZZERIA VERO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Vero. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 10:58 Het eten was goed, maar de bezorging duurde veel langer dan aangegeven. We zijn niet op de hoogte gebracht dat het langer zou duren dan 45 a 60 minuten. We hebben ruim anderhalf uur moeten wachten op ons eten.
8 sep 2022 om 21:18 Weer lekker gegeten!
4 sep 2022 om 20:11 De calzone was magertjes gevuld en ik twijfel nog steeds aan lam shoarma hij smaakt precies het zelfde als de gewone shoarma
28 aug 2022 om 23:35 19.10 2 pizza's Quattro Fromaggio besteld, 20.40 2 verkeerde pizza's bezorgd, gebeld voicemail, werd wel snel teruggebeld, verzocht om juiste pizza's en snel te leveren, om 22.00 geleverd pfff, matige kwaliteit, weinig smaak, geen 2e keer meer helaas
16 aug 2022 om 18:58 vandaag niks te klagen, de bezorging was snel en het eten was zelfs heet te noemen. heerlijk gegeten samen met m,n visite. ga zo door.
14 aug 2022 om 21:51 Eten was prima, bezorg tijd veel langer als was opgegeven.
14 aug 2022 om 21:20 Dat duurde veel te lang met 2 kleine kinderen en 4 volwassenen met honger. Dat was de eerste en laatste keer. Na drie kwartier gebeld met de vraag waar de bestelling bleef kreeg ik op onvriendelijke manier te horen, ja druk nu bezig hallo hallo.
13 aug 2022 om 19:01 Lekkere kapsalon, snel geleverd en een vriendelijke bezorger
13 aug 2022 om 7:34 Goede service en lekker eten.
10 aug 2022 om 20:50 normaal gesproken ben ik altijd wel tevreden alleen de lange bezorgtijd komt me de strot uit. deze keer lang moeten wachten en dan krijg je nog kouwe frites ook. denk dat ik er niks meer bestel. heb al verschillende keer geklaagd
7 aug 2022 om 0:42 Koude pizza’s Bijna een uur later de pizza’s bezorgd gekregen. En koude pizza’s. de kwaliteit van de pizza’s waren niet geweldig.
20 jul 2022 om 19:22 30 min later als app aan gaf als bezorgtijd. Totaal 90 min wachten. Eten was goed