PIZZERIA VERO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Vero. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 20:40 Okej
16 jan 2023 om 19:32 Friet helaas koud, verder lekker, alleen geen bamiblok, dus een kaassoufle die goedkoper is, maar geen geld terug.
7 jan 2023 om 20:52 Altijd goed en lekker eten bij vero! Zijn altijd vriendelijk tegen je
2 jan 2023 om 7:53 Duurde wat langer maar daar hadden we wel op gerekend op nieuwjaarsdag , vriendelijke bezorger . Wel jammer dat de bestelde knoflooksaus er niet bij zat , verder top gegeten .
28 dec 2022 om 23:17 Ik bestel hier niet meer. Zaten allml zwarte haren in mijn pizza??
28 dec 2022 om 22:14 Beste eten ooit
17 dec 2022 om 13:44 Ju
14 dec 2022 om 20:24 Eten was lauw bij aankomst. Moesten een uur wachten.
14 dec 2022 om 9:06 Calzone was niet goed gaar , rand van deeg was nog rauw.
2 dec 2022 om 22:42 Het duurde veel te lang voordat het eten werd bezorgd, we hadden 2 dingen besteld dus het duurde te lang voor de tijd die we hebben moeten wachten. Het eten zelf was niet super warm meer bij bezorging en smakeloos. Geen aanrader.
27 nov 2022 om 20:00 Eten was echt smerig. Pizza was koud dus nog op moeten warmen Calzone was erg smakeloos zat nog geen sausje in. Bezorging duurde erg lang! Kortom, echt geen aanrader en al zeker niet voor dat geld!!
26 nov 2022 om 11:17 Bezorgtijd duurde belachelijk lang, we hebben twee uur op ons eten moeten wachten. Eten was oké